Konfirmasjon

Hvorfor konfirmere seg?

I konfirmanttiden møtes vi for å tenke nye tanker sammen, få nye opplevelser og kanskje få nye venner! Enten du er kristen eller bare nysgjerrig på hva kristen tro handler om, kan du komme som du er og delta i opplegget med det du har av tanker, erfaringer og spørsmål. Vi vil at konfirmanttida skal være en tid for å lære mer om Gud, deg selv og om andre mennesker. Vi kommer til å ha undervisning på Menighetssenteret, dra på tur sammen og delta i en stor innsamlingsaksjon der vi kan gi penger til viktig arbeid for mennesker i nød ute i verden. Velkommen!

Konfirmasjon 1

Hva er konfirmasjon?

Les hva kirken sier om konfirmasjon.
Se også konfirmant.no.
Begge steder finner dere nyttig informasjon for både ungdom og foreldre.

Jeg er ikke døpt – Kan jeg konfirmeres?

Alle kan delta i konfirmantopplegget. Dåpen er en forutsetning for å delta i den avsluttende forbønnsgudstjenesten (konfirmasjonsgudstjenesten). Hvis du ikke er døpt, kan du være med i konfirmanttiden, bli kjent med troen og velge om du vil døpes. Nesten hvert år døper vi noen konfirmanter underveis i konfirmanttiden.

Konfirmant 2024-2025 ->

Tilrettelagt konfirmantundervisning i Arendal og Froland ->