Årsmøte og medlemskontingent

Velkommen til årsmøte på Froland menighetssenter, mandag 18. mars kl. 20.00. Her vil det bli lagt frem årsmeldinger, økonomi og valg til styret. For kontingent kan det betales til kontonr. 2904 21 01611 eller vippses til 505866 (Froland menighetssenter). Det koster 400,- for en familie eller 150,- pr person.

Juletrefest

Velkommen til juletrefest på Menighetssenteret lørdag 6. januar kl 16.00! Vi går rundt juletreet, hører sang av Soul Kids, det blir appell ved Marie Kvalbein-Olsen og kanskje julenissen kommer på besøk. Ta med litt julekaker.

Julevandring i Solheimskogen

I år blir det julevandring i Solheimskogen tirsdag 12. og torsdag 14. desember. Her treffer man vismenn og gjetere, og vi håper du finner stallen og ser hva som har skjedd der? Vandringen starter der veien tar opp til Solheim, ved Bøylestadveien 520. Kartlink her. Hele turen er en runde på ca 1,7 km. Ved start/mål…