SØNDAGSMØTE 30. MAI KL. 15 PÅ SOLEGLAD

Andakt ved Anders Myhren.Svein Kristiansen forteller om Soleglad.Aktiviteter for barna ved Per Ove og Eli Ann.Ta med niste og evt. sitteunderlag.Vi går fra Blakstadheia skole kl. 14.00 (2km).Ønsker du å kjøre til Soleglad, organiseres også dette fra skolen.Værforbehold. Alle hjertelig velkommen.

AVLYST gudstjeneste 23.05

Smittesituasjonen i Froland igjen uoversiktlig, og kommunen anbefaler at alle arrangementer i pinsa avlyses. Derfor blir det dessverre ingen gudstjeneste. Vi krysser fingrene, og ber om at det raskt blir kontroll. God pinsehelg til alle!

Gudstjeneste 1. pinsedag

Gudstjeneste med dåp på menighetssenteret søndag 23. mai kl 11.00 v/Øystein Vaaje. Det blir ikke allsang, så flinke solister vil stå for musikken. Påmelding her

Påmelding til gudstjenester 17. mai og 1. pinsedag

17. mai blir det gudstjeneste i Froland kirke kl 11.00 ved Øystein Vaaje og Ingrid Smith Pedersen, og i Mykland kirke kl 11.00 ved Inge Berg Pettersen og Terje Solheim. Søndag 23. mai, 1. pinsedag, blir det gudstjeneste på menighetssenteret kl 11.00. Velkommen, påmeldingslinker nedenfor. 17. mai i Mykland kirke kl 11.00 17. mai i…