SØNDAGSMØTE PÅ BØYLESTADVANNET

I går hadde vi vårt søndagsmøte på Bøylestadvannet pga de begrensninger covid 19 setter for innendørs samlinger. Mye folk møtte fram, unge som eldre. Ja, yngste var vel bare noen måneder og eldstemann godt oppe i 70-årene. Barna og de unge var opptatt med å skøyte eller å prøve fiskelykken. Det var tydelig at folk satte pris på å komme sammen og få en prat. Så var vi jo særdeles heldige med været. Sola varmet godt, og noen kastet til og med jakka.

Soknepresten vår, Øystein, holdt andakt over søndagens tekst; Såmannssøndagen. Der sammenliknes Guds rike med et lite sennepsfrø. Når det blir sådd i jorden, er det mindre enn noe annet frø på jorden. Men når det først er sådd, vokser det opp og blir større enn alle andre hagevekster. Øystein oppmuntret oss derfor til å være med å så Guds ord til våre barn og barnebarn. Om det ser lite ut det vi gjør, kan det vokse til noe stort fordi ordet har Guds kraft i seg. Tenk på det når du ber for dine barn og barnebarn m.m.

Etter andakten fortsatte praten og grilling av pølser på flere bål. Men så dukket Per Ove og hans medhjelpere opp og hadde en sangleik for både barn og voksne. Det dukket også opp en tidlig påskekylling og delte ut godteposer til barna. Vi vil takke Bøylestadfolket for deres velvilje og hjelp med å få dette til. Det satte vi stor pris .Så må vel være lov å si at dette var et søndagsmøte som ga mersmak, så hvem vet hva tiden vil vise..